From 2015 you can fully follow all the news, information, videos, etc. about Rolando Villazón (and villazonista community) here:

FACEBOOK Rolando Villazón -Villazonistas
https://www.facebook.com/rolandovillazon.villazonistas

TWITTER @villazonistas https://twitter.com/villazonistas

----------------------------------------------------------------------------------

23 nov. 2010

ENTREVISTA A JOAN FRANCESC MARCO: ES FARÀ "WEST SIDE STORY" AL LICEU Aquest matí, dintre del programa de TV (Televisió de Catalunya) Els matins, Josep Cuní ha entrevistat al director del Liceu, Joan Francesc Marco. Parla dels recents acomiadaments, de la suspensió de la programació del Foyer, de les retallades presupostaries, de com pot afectar això a la programació i molts més aspectes interesants. Dintre dels avanços de programació, dona una notícia engrescadora: el Liceu programará, en les properes temporades, West Side Story. "És una proposta que s'anirà concretant", ha explicat, i ha avançat que "es farà sense micròfons".--

4 comentarios:

 1. Teresa,
  Gràcies per brindar-nos l'oportunitat d'escoltar i veure aquesta entrevista tan interessant i d'avui mateix.
  Una abraçada

  ResponderEliminar
 2. Yo estoy encantada con la noticía de la programación de West Side Story. Era la película preferida de mi padre, y de pequeña la "tuve" que ver no sé cuantas veces, y creo que la aburrí un poco. Pero años más tarde, cuando ya mi padre había fallecido, la redescubrí, y vi todo lo que él veia y yo no supe ver. Desde entonces, no puedo verla sin llorar. ¡Prepararé kleenex para ir al Liceu!

  ResponderEliminar
 3. Vale, una de kleeneeeeex!! Serà fantàstic!!

  ResponderEliminar