From 2015 you can fully follow all the news, information, videos, etc. about Rolando Villazón (and villazonista community) here:

FACEBOOK Rolando Villazón -Villazonistas
https://www.facebook.com/rolandovillazon.villazonistas

TWITTER @villazonistas https://twitter.com/villazonistas

----------------------------------------------------------------------------------

26 mar. 2012

22 ABRIL CONCERT L'ÀNIMA DEL LICEU

Il·lustració: Leonard Beard


Email GTL als abonats: 
El proper diumenge 22 d'abril a les 12.00 h se celebrarà al Liceu el concert extraordinari L'Ànima del Liceu.

Aquest concert neix a proposta dels treballadors del Gran Teatre del Liceu en nom de la responsabilitat i la consciència institucionals. La intenció d'aquest acte és consolidar la unió amb el públic i agrair les mostres de suport i d'afecte de la ciutadania en els moments crítics i d'incertesa que estem vivint. Aquest concert pretén ser un homenatge al públic, als abonats i als mecenes, i a tots aquells que se senten part del Liceu.

L'esdeveniment comptarà amb la presència dels tres directors musicals titulars que el Teatre ha tingut des de la seva reinauguració: els mestres Bertrand de Billy, Sebastian Weigle i Michael Boder. S'hi sumaran el mestre Josep Pons, director musical titular a partir de la temporada 2012-2013, i grans figures del món de la lírica, en un acte ple de sorpreses artístiques, acompanyats per l'Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu.

Amb aquest concert únic volem reivindicar el Gran Teatre del Liceu com a part fonamental del patrimoni del nostre país i subratllar la seva excel·lència com un dels equipaments culturals més importants. L'acte tindrà com aleitmotiv la voluntat de mirar endavant i l'esperit de superació que sempre ha caracteritzat el Gran Teatre del Liceu. Els treballadors voldrien poder celebrar aquest concert cada any d'ara en endavant.

Les localitats per a aquest concert extraordinari es posaran a la venda el 10 d'abril a un preu únic de 15 euros pels canals habituals del Liceu:

www.liceubarcelona.cat i Servicaixa (a partir de les 9 h)
Taquilles (de 13.30 a 20 h, de dilluns a divendres)

Segons varies fonts, participaran a aquest concert extraordinari grans figures del cant com Joan Pons, Karine Deshayes, Linda Watson, Roberto Alagna, Ainhoa Arteta, Fiorenza Cedolins, Carlos Alvarez, Ildiko Komlosi i Cristina Obregón. Sembla ser que també van oferir el seu suport Plácido Domingo, Natalie Dessay i Rolando Villazón, però, en aquests casos, problemes d'agenda ho han impedit.


Este concierto nace a propuesta de los trabajadores del Gran Teatre del Liceu en nombre de la responsabilidad y conciencia institucional. La intención de este acto es consolidar la unión con el público y agradecer las muestras de apoyo y de afecto de la ciudadanía en los momentos críticos y de incertidumbre que se estan viviendo. Este concierto quiere ser un homenaje al público, abonados y mecenas y a todos aquellos que se sienten parte del Liceu.

Este acontecimiento contará con la presencia de los tres directores musicales titulares que el teatro ha tenido desde su reinauguración: los maestros Bertrand de Billy, Sebastian Weigle y Michael Boder, a los que también se sumarán el maestro Josep Pons, director musical titular a partir de la temporada 2012-2013, y grandes figuras del mundo de la lírica en un acto lleno de sorpresas artísticas. Todos ellos acompañados por la Orquestra Simfònica i Cor del Gran Teatre del Liceu.

Con este único concierto, se pretende reivindicar el Gran Teatre del Liceu como parte fundamental del patrimonio de nuestro país y subrayar su excelencia como uno de los equipamientos culturales más importantes. El acto tendrá como leitmotiv la voluntad de mirar adelante y el espíritu de superación que siempre ha caracterizado al Gran Teatre del Liceu. A los trabajadores les gustaría poder celebrar este concierto cada año, a partir de ahora.

Las localidades para este concierto extraordinario se pondrán a la venta a partir del día 10 de abril por los canales habituales del Liceu al precio único de 15 €.

www.liceubarcelona.cat y Servicaixa (a partir de las 9 h)
Taquillas (de 13.30 a 20 h, de lunes a viernes)

Según varias fuentes, participarán en este concierto extraordinario grandes figuras del canto como Joan Pons, Karine Deshayes, Linda Watson, Roberto Alagna, Ainhoa ​​Arteta, Fiorenza Cedolins, Carlos Alvarez, Ildiko Komlosi y Cristina Obregón. Parece que también ofrecieron su soporte Plácido Domingo, Natalie Dessay y Rolando Villazón, pero, en estos casos, problemas de agenda lo han impedido.

NOTA 10/04/2012
Hoy han salido a la venta las entradas y, como era de esperar, se han agotado rápidamente, afortunadamente, significando un gran éxito para los trabajadores, como promotores. He adquirido primera fila de platea...de algo me tiene que servir los años de entreno en "como conseguir las mejores entradas para Rolando en el mismo momento en que salen a la venta"

9 comentarios:

 1. Quelle idée formidable de la part de tous les travailleurs du Liceu .On oubli trop souvent les heures de présence et de travail dans les coulisses.Rolando a souvent associé tous gens à son succès .Affiche superbe !!On a envie de venir.
  Viva l'opéra .

  ResponderEliminar
 2. Doncs res, el dia 10, a les nou del matí, enganxada al teclat per no quedar-me’n sense i a aplaudir-los a matar. S’ho mereixen!

  ResponderEliminar
 3. buff, siiii, em sembla que els servidors del Liceu treuran fum... m'imagino que no sortiran totes les entrades a la venda, sino que els treballadors, families, mecenes ja en tindran alguna...i els que quedem...será ben meritori aconseguir-ne!

  ResponderEliminar
 4. Pel que han explicat, sembla ser que la Natalie, el Placido i el Rolando encara que sigui mitjançant una grabació hi seran presents. Pel que fa a les entrades han dit que tothom, familiars i amics dels treballadors inclosos, pagaran. Només es reserven unes poques invitacions per la prensa, de la resta, no se n'escapa ningú.

  ResponderEliminar
 5. Moltes gràcies per l'aclariment, Josep, estarem pendents dels videos dels que no hi seran! Respecte a les entrades, el problema no es si paguen o no, sino si les tenen reservades d'avantmà o participen en igualtat de condicions en la que será una de les més problemàtiques venda d'entrades dels ultims temps, sino la més. La demanda serà altísima, qui no tingui una bona connexió i força agilitat, té poques posibilitats. I que es farà amb la venda a taquilles...se'n reservaran unes quantes a part? Perque si la venda d'Internet comença a les 9, quan arribin 2/4 de 2 (inici taquilles) igual ja estàn exhaurides...

  ResponderEliminar
 6. Maria josé18/4/12 15:43

  Me alegro que hayas conseguido tan buenas entradas Teresa. Este concierto hará historia en el Liceu y en todos los que sientan como propia la música y el espéctaculo en general y yo para mi desgracia no podré decir que estuve allí apoyando a los trabajadores del Liceu, pero he leído que lo retransmitirán por la radio y si es así, seré toda oídos.
  Qué increíble Barcelona, qué increíble oferta cultural y qué preciosa ciudad.
  Un abrazo y lleva mi saludo al Liceu porfa.

  ResponderEliminar
 7. Anónimo19/4/12 9:20

  querida teresa, cuando tendremos el placer de ecuchar al gran rolando en buenos aires argentina, se cumplira nuestro sueño??????
  luz sauze argentina

  ResponderEliminar
 8. Maria José, llevaré tu saludo,y tus aplausos al Liceu, gracias.
  Luz Sauze...pues eso es algo que esperan muchos lectores de este Blog, a ver si en el Teatro Colón se animan a hacerle alguna propuesta.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Maria josé20/4/12 19:50

   Gracias a ti Teresa, me hace mucha ilusión, aunque parezca una tontería. Con estos tiempos que corren me da miedo que todo lo que suene a cultura desaparezca poco a poco. Espero que lo paséis de primera!

   Eliminar